ویژگی وکیل پایه یک دادگستری برای انجام امور وکالت چیست؟
همانطور که انتخاب یک وکیل خوب هم همانند انتخاب پزشک خوب کار سختی است؛ مخصوصا انتخاب وکیلی که در تمامی زمینههای وکالت مانند: مشاوره حقوقی، وکیل خانواده، وکیل ملکی، وکیل حقوقی، وکیل چک و امور مالی، وکیل شرکتها و … تخصص داشته باشد. اگر آن وکیل آگاهی کامل و اطلاعات بروز را نداشته باشد نمیتواند به خوبی از حقوق موکل خود دفاع کند. داشتن دانش روز برای وکالت در اموری همانند: جرائم رایانهای، حقوق فضای مجازی و اینترنت و مسائل حقوقی مربوط به استارتاپها برای یک وکیل پایه یک دادگستری خوب و حرفه ای امری ضروری است.
وکیل کیست و چه اموری را میتواند انجام دهد؟
وکیل به کسی گفته میشود که برای انجام امور حقیقی و یا حقوقی از طرف شخص دیگری برای عقد وکالت برای انجام کاری مامور میشود.
در چهارچوب قانون مدنی وکالت امری جایز است و طرفین آن وکیل و موکل نامیده میشوند. حتما تا به حال عبارات وکیل قضایی، وکیل اداری، وکیل پایه یک دادگستری، وکیل پایه دو دادگستری، وکیل کاری و …. را شنیدهاید.
میتوان گفت وکیل پایه یک دادگستری بهترین و با تجربهترین وکلا هستند که بر تمام امور وکالت و حقوقی تجربه دارند.
وکیل پایه یک باید دارای شرایطی از جمله موارد زیر باشد:
- حداقل دارای مدرک لیسانس در رشته حقوق باشد.
- در آزمون وکالت پذیرفته شده باشد.
- دوره کارآموزی وکالت که دو سال میباشد را گذرانده باشد.
- صلاحیت او از هر لحاظ از جمله شرایط عمومی، اخلاقی و مذهبی تایید شده باشد.
- دوره وکالت پایه دو (مخصوص وکلای ماده ۱۸۷) را تمام کرده باشد.
- آزمونهای تشریحی و مصاحبه های علمی را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد.
- وکلایی که مراحل ذکر شده را با موفقیت گذرانده باشند درجه وکیل پایه یک دادگستری را دریافت میکنند و میتوانند در تمامی محاکم حقوقی و کیفری بدون هیچ محدودیتی به پروندههای قضایی و پذیرش وکالت اقدام کنند.
“یک وکیل پایه یک میتواند به عنوان وکیل پایه یک دادگاه خانواده در امور خانواده و طلاق، وکیل پایه یک در امور حقوقی، وکیل پایه یک در امور ثبتی، وکیل پایه یک در امور ملکی و انجام مشاوره حقوقی امور وکالت به فعالیت بپردازد.”
موسسه حقوقی اساتید مهر ایرانیان مفتخر است تا با بهره گیری از وکلای نام آشنا و با تجربه در تمامی سطح کشور شما را در انجام کلیه امور خانواده، حقوقی و کیفری در دادگاه های سرتاسر کشور یاری دهد و تاثیری هرچند کوچک در حل شدن مشکل داشته باشد. هم چنین شما میتوانید همه روزه با شماره وکیل پایه یک دادگستری با وکلای با تجربه مجموعه تماس گرفته و از مشاوره حقوقی رایگان بهره مند شوید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن وکیل های متخصص موسسه تماس حاصل نمایید:
شماره وکیل پایه یک دادگستری برای امور وکالت در دعاوی خانواده:
۰۹۱۲۶۸۸۷۵۲۰
ویژگیهای وکیل پایه یک دادگستری خوب چیست؟
وکیلی که صرفا پروانه و مجوز وکالت داشته باشد را نمیتوان وکیل خوب به شمار آورد. زیرا باید ویژگیهای دیگری از جمله مهارت و توانایی در وکالت، شخصیت و اخلاق صحیح در وکالت را نیز داشته باشد تا بتواند از حق موکل خود به خوبی دفاع کند. قبل از پیدا کردن وکیل در هر حوزهای باید تخصص و توانایی او در پروندههای حقوقی و میزان حق الوکاله بررسی شود. تبلیغات بیش از اندازه یک وکیل به تنهایی قابل اعتماد و معیاری برای انتخاب یک وکیل نیست. تنها داشتن یک تبلیغ و یک شماره تلفن وکیل، نمیتواند شما را به بهترین وکیل برساند.
ویژگی های وکیل حرفه ای در امور وکالت
دلسوزی و احساس مسولیت یک وکیل برای انجام و پیشبرد سریع امور موکل خود باید دغدغه یک وکیل دلسوز و کار بلد باشد.
وکیل هم مثل پزشک باید امانت دار و محرم اسرار باشد و تحت هیچ شرایطی نباید اطلاعات شخصی پرونده موکل خود را فاش نماید.
تخصص یک وکیل پایه یک دادگستری از مهم ترین ویژگیهای یک وکیل خوب است و به دلیل اینکه وکالت یک حرفه دقیق و پیچیده است در صورت عدم دانش کافی وکیل و کمبود تخصص میتواند سرنوشت موکل خود را به خطر بیاندازد.
تجربه وکیل خوب را میتوان در میزان پرونده های موفق او جستجو کرد. همچنین با پرس و جو کردن از دوستان و آشنایان در رابطه با تبحر و تجربه وکیل و دریافت شماره تلفن وکیل میتواند در پیدا کردن یک وکیل خوب موثر باشد.
صداقت در امر وکالت و راستگویی وکیل در انجام فرایند پرونده مهم ترین اصول اخلاقی است که یک وکیل خوب باید رعایت کند. یک وکیل راستگو فقط به فکر دریافت حق الوکاله خود نیست و موکل خود را در جریان تمام پستی و بلندیهایی که در طول پرونده قرار است رخ دهد، قرار میدهد.
یک وکیل با روابط عمومی قوی، میتواند به سرعت روند پرونده را پیش ببرد و موفقیت بیشتری را در روند پرونده ایجاد کند. یک وکیل با روابط قوی، شبکه ای از دوستان و همکاران حرفه ای را برای مشورت دارد که میتوان با دادن شماره تلفن وکیل های دیگر، موکل خود را به آنها متصل کند.
انواع خدماتی که وکیل پایه یک ارائه میدهد:
- وکیل پایه یک دادگاه خانواده
وکیل پایه یک دادگاه خانواده واقف به امور حقوقی خانواده از جمله: مهریه، مطالبه مهریه از دادگاه، طلاق توافقی، طلاق به درخواست زوج و زوجه، امور نفقه، شرط نصف دارایی، فسخ نکاح و الزام به تمکین، اعسار از پرداخت مهریه، حضانت، رجوه، عده، نامزدی و خسارتهای برهم زدن آن، شروط ضمن عقد، اذن پدر در ازدواج، جهیزیه، ازدواج دائم یا موقت و صیغه، ازدواج مجدد، اجرت المثل دوران زوجیت، اهدای جنین، حضانت فرزندان و … باشد و مشکلات بین زوج و زوجه را حل و فصل نماید. البته باید توجه داشته باشید تمامی وکلا میتوانند وکالت همه پروندههای حقوقی رابه عهده گیرند، ولی وکیلی که به عنوان وکیل پایه یک دادگاه خانواده شناخته میشود، تسلط و آشنایی بیشتری با مسائل و امور خانواده دارد.
یک وکیل پایه یک دادگاه خانواده با مطالعه کامل پرونده و بررسی تمام جوانب، اول سعی در برقراری صلح و سازش بین زوجین میکند و اگر این امکان وجود نداشته باشد با ارائه مشاورههای صحیح پرونده را در کمترین زمان ممکن و با بهترین نتیجه به پایان میرساند.
شماره وکیل پایه یک دادگستری برای امور وکالت در دعاوی خانواده:
۰۹۱۲۶۸۸۷۵۲۰
ویژگی های وکیل پایه یک دادگاه خانواده
از ویژگیهای مهم وکیل پایه یک دادگاه خانواده تخصص و تجربه او در این زمینه است. وکیل پایه یک دادگاه خانواده با تجربه میتواند با ارائه مشاورههای تخصصی منافع موکل را حفظ کند و در تصمیم گیریهای سخت و پیچیده بهترین راهکار را پیش روی موکل قرار دهد.همچنین به پایان رساندن پرونده خانوادگی بدون بروز مشکل از مهارت های یک وکیل پایه یک دادگاه خانواده خبره است. از دیگر ویژگی های وکیل پایه یک دادگاه خانواده سوابق او و تعداد پرونده های موفق او در حوزه خانوده است.
وکیل متخصص املاک یا وکیل ملکی
زمانی که افراد با مشکلات حقوقی در زمینه ملک و زمین روبرو میشوند نیاز به فردی متخصص در زمینه دعاوی ملکی دارند تا با مشاوره و راهنماییهای او به حقوق خود برسند. در اصل یک وکیل ملکی در دعاوی حقوقی و کیفری مربوط به اموال غیر منقول تخصص دارد.
ویژگیهای وکیل امور ملکی:
دانش و تخصص یک وکیل خوب در امور ملکی، حقوقی، کیفری و ثبت مربوط به املاک باعث میشود تا درصد موفقیت پرونده ملکی بیشتر باشد.
شماره وکیل پایه یک دادگستری برای امور ملکی:
۰۹۱۲۶۸۸۷۵۲۰
مشاور حقوقی کیست و چه ویژگی هایی دارد؟
مشاور حقوقی فردی است که با داشتن اطلاعات کامل و روز نسبت به مسائل و امور حقوقی و کیفری، بهترین راهکار و مشاوره را به فرد متقاضی مشاوره دهد. مشاوران حقوقی در حوزههای امور قراردادها، امور دعاوی، امور پژوهشی و راهبری مشاوره و راهنماییهایی لازم را در اختیار افراد قرار میدهد.
یک مشاوره حقوقی باید بر همه مسائل حقوقی تسلط داشته باشد، فن بیان و قدرت سخنوری بالایی داشته باشد، با دلسوزی و مسولیت پذیری مشاوره دهد، قادر به ارائه بهترین راهکار باشد، عدالت و انصاف را رعایت کند، قدرت تصمیم گیری بالایی داشته باشد و خصوصیات اخلاقی مانند: قدرت تصمیم گیری بالا، شجاعت، صداقت، متعهد و مجرب و حاذق را رعایت کند. مشاوره حقوقی میتواند تلفنی و یا حضوری انجام شود. با داشتن شماره تلفن وکیل مورد نظر به صورت رایگان از مشاورههای حقوقی میتوانید بهره مند شوید.
امور مربوط به دعاوی:
یکی از وظایف مشاور حقوقی در زمینه مربوط به دعاوی است. در این امر مراجعه کننده به دنبال یافتن مسیر و راهکاری برای پیشبرد پرونده قضایی خود است که در مرحله بعدی اجرای پرونده خود را به دست وکیل دادگستری بسپارد یا خیر؟
شماره وکیل پایه یک دادگستری برای انجام مشاوره حقوقی:
۰۹۱۲۶۸۸۷۵۲۰
امور مربوط به قراردادها:
امور مربوط به قراردادها شامل قراردادهای بی محتوا و غیر فنی است که توسط افراد غیر متخصص تنظیم شده است که همین قراردادها در آینده میتواند مشکلات و ابهامات بسیاری را بوجود آورد.
امور مربوط به پژوهشها:
به دلیل حساسیت این امر، مشاور حقوقی لازم است قبل از ارائه مشاوره، پژوهشهای لازم را انجام دهد و با داشتن اطلاعات کافی و کاربردی مشاوره های لازم را ارائه دهد.
اگر در جستجوی وکیل خوب برای انجام امور وکالت خود هستید کافیست روشهای زیر را امتحان نمایید:
پرس و جو از افرادی که قبلا سابقه کار کردن با وکیلی متخصص را داشته اند. با گرفتن اطلاعات و شماره تلفن وکیل مورد نظر میتوان با آن وکیل ارتباط گرفت و امور وکالت را به عهده آن وکیل معرفی شده سپرد.
جستجوی وکیل در سایتهای اینترنتی نیز یکی دیگر از روشهای پیدا کردن وکیل خوب است. با مشاهده سایت معتبر از وکیل و بررسی نام آن در کانون دادگستری و وکلا، میتوان انجام امور حقوقی را به او سپرد. اطلاعات وکیل و سابقه کار او در سایت درج شده است. با پر کردن فرم مشاوره و یا تماس با شماره تلفن وکیل میتوان با وکلا یا وکیل آن موسسه حقوقی ارتباط گرفت.
نکات انتخاب در جستجوی وکیل
وکیل کسی است که از طرف شخص دیگری و به موجب عقد وکالت برای انجام کاری مأمور میشود.
وکیل پایه یک دادگستری کسی است که دوره تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی در مقطع لیسانس و یا بالاتر در رشته حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی یا همتراز آن در حوزه علمیه را به اتمام رسانده است و پس از آن در آزمون کانون وکلای دادگستری که سالی یک بار برگزار میشود شرکت کرده و بعد از طی دوره ۱۸ ماهه کارآموزی به عنوان وکیل دادگستری یا وکیل پایه یک دادگستری پروانه وکالت گرفته است.
حقوق خانواده بخشی از حقوق مدنی است که به مسائل مالی و غیر مالی نهاد خانواده میپردازد. بر طبق حقوق خانواده همه اعضای خانواده نسبت به هم حقوق و تکالیفی دارند که موظف به رعایت آنها هستند و درصورتیکه اهمال ورزند و کمبودی وجود داشته باشد و حقوقی از عضو خانواده نقض شود او میتواند بر طبق قانون پیگیر احقاق حق خود شود.
وکیل پایه یک حقوق خانواده شخصی است که نسبت به قوانین و مقررات حقوق خانواده اشراف کامل دارد و دارای تجربه در این زمینه است. وکیل حقوق خانواده به شما کمک میکند تا بتوانید به شکل قانونی از حقوق خود دفاع کنید. مشورت با یک وکیل خانواده که مجرب و دانا باشد مانع بروز مشکلات بیشتر میشود و از ورود خسارتهای مادی و غیر مادی در آینده جلوگیری میکند.
وکیل خانواده خوب چه ویژگیهای دارد؟
وکالت یک عقد جایز است. وکیل در تصمیمهای خود باید به مصلحت موکل خود توجه داشته باشد و از اتخاذ تصمیمی که ممکن است به ضرر موکلش باشد اجتناب کند. علاوه بر این وکیل باید صادق باشد و شرایط پرونده را با صداقت کامل برای موکل شرح دهد.
وکیل خانواده در چه اموری وکالت دارد؟
ممکن است افراد برای انواع طلاق مانند طلاق بائن و طلاق توافقی، دریافت مهریه، نفقه، حضانت و ملاقات فرزندان، فسخ نکاح، استرداد جهیزیه، اجرت المثل و غیره از وکیل کمک بگیرند. در ادامه به برخی از مواردی که ممکن است زوجین در مورد آنها به وکیل دادگستری نیاز داشته باشند اشاره شده است:
شوهر موظف به پرداخت نفقه همسر و فرزندانش است درغیر اینصورت زن میتواند برای دریافت مهریه به کمک وکیل از طریق قانون اقدام کند.
شوهر موظف به پرداخت مهریه است و پرداخت تا ۱۱۰ سکه اجباری است و در صورت عدم پرداخت ممکن است محکوم به حبس شود اما در مورد مازاد ۱۱۰ سکه حبس وجود ندارد.
زن موظف به انجام وظایف زناشویی است و اگر تمکین نکند مرد میتواند از طریق قانون پیگیری کند و مجددا ازدواج کند.
طرفین میتوانند به شکل توافقی از یکدیگر جدا شوند که در این صورت باید در مورد همه مسائل زندگی مشترک توافق کنند. برای تنظیم توافقات حتما باید از وکیل کمک گرفت تا حقی ضایع نشود.
حضانت فرزندان تا سن ۷ سالگی دختر و پسر بر عهده مادر خواهد بود و پس از سن ۷ سالگی حضانت آنها به دست پدر است. اگر طرفین به هنگام طلاق یا پس از آن در این باره مشکلی داشته باشند و به توافق نرسند باید در جریان رسیدگی به مساله از وکیل کمک بگیرند.
مشاوره حقوقی:
- پیشنهاد می گردد به دلیل جوانب متعدد و گاهاً پیچیده در این موارد لطفا قبل از هرگونه اقدامی اطلاعات کامل را در این خصوص کسب نمایید.گروه حقوقی اساتید مهر ایرانیان با کادری از بهترین وکلا و مشاورین حقوقی تا رفع کامل این مشکل در کنار شما خواهند بود.با ما تماس بگیرید و در این زمینه یا موارد با وکیل پایه یک دادگستری مورد نظر مشاوره حقوقی حضوری یا مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی بگیرید.