مشاوره رایگان حقوقی تلفنی

امتیاز ۰ از ۵ – ۰ رای
در حال ثبت رای

مشاوره رایگان حقوقی تلفنی

مشاوره رایگان حقوقی تلفنی

چند نکته در خصوص وکالت و مشاوره رایگان حقوقی تلفنی: 

۱- همانطور که گفته شد مشاوره رایگان حقوقی تلفنی و وکالت دادگستری اموری  تخصصی و خدماتی حرفه ای هستند و علی الاصول به صورت رایگان ارائه نمی شوند.

 

 

۲- قانونگذار وکلای دادگستری را ملزم نموده که در کنار انجام کاراهای معمول خود در سال تعدادی پرونده رایگان هم انجام بدهند این مسئله در قالب قبول وکالت معاضدتی یا تسخیری انجام میشود.

 

۳- وکالت معاضدتی با تقاضای فرد متقاضی به اداره معاضدت کانون وکلا و طی تشریفات قانونی انجام میشود.

۴- وکالت تسخیری در پرونده های کیفری که حضور وکیل ضرورت دارد ولی متهم از انتخاب وکیل امتناع میکند یا ناتوان از انتخاب وکیل است، مصداق دارد و به تشخیص و دستور قاضی دادگاه به کانون وکلا انجام میشود.

۵- برای استفاده از شرایط وکالت معاضدتی به مرکز امور مشاوران حقوقی واقع در تهران خیابان جردن خیابان گلفام مراجعه نمائید.

۶- همچنین از طریق شماره تلفن ۱۲۹ امکان اخذ مشاوره رایگان حقوقی تلفنی وجود دارد.

 

۷- این واقعیت در نظر داشت که مشاوره حقوقی و وکالت رایگان چون جنبه الزامی و تحمیلی به وکیل دادگستری را دارد یقینا از نظر کیفیت با موردی که وکیل انتخابی است متفاوت بوده و در نتیجه هم موثر است.

۸- مرحله انتخاب وکیل و مشاوره با وکیل در جریان حکم دادرسی شاید مهم ترین مرحله باشد چرا که تدبیر و تشخیص و تصمیم وکیل رونده یک دادرسی و نتیجه آن را تعیین میکند. پس توصیه میشود به دنبال وکیل رایگان نباشید و با کمی تحقیق یک وکیل منصف با دستمزد و حق الوکاله منطقی انتخاب نمائید و یا اگر توانای مالی داشتن یک وکیل را ندارید مراحل دعوای خود را تحت نظر یک وکیل خوب و مشاوره رایگان حقوقی تلفنی به انجام برسانید.

شرح یک خبر در خصوص وکالت رایگان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی اظهارکرد: در بخش پیشگیری‌های حقوقی و قضایی فعالیت‌هایی برای ارتقای آگاهی‌های حقوقی به منظور کمک به افزایش آگاهی‌های حقوقی افراد در خصوص قوانین انجام شده است.
وی همچنین درباره برنامه‌های اجرا شده این معاونت در بخش ارتقای آگاهی‌های عمومی تصریح کرد: تهیه و تنظیم دانستنی‌های حقوقی به صورت کتابچه در ۱۲ جلد با موضوعات پیام پیشگیری در رابطه با نحوه مراجعه به محاکم قضایی، روابط موجر و مستاجر، تغییر سن، تغییر نام‌خانوادگی، اصلاح و ابطال شناسنامه و همچنین پیام‎های آموزشی در ارتباط با قانون صدور چک، سفته، مطالبه وجه، تعهدات ضامنی و چگونگی معاملات اتومبیل و تنظیم سند خودرو از جمله فعالیت‎های اجرا شده است.  مسعودی‌فر ارتقا و توسعه مراکز مشاوره حقوقی رایگان تلفنی و کمک به   کاهش جمعیت کیفری زندان با اهتمام به توسعه و تقویت بازرسی دوره‌ای از زندان‌ها را از دیگر فعالیت‌های بخش پیشگیری‌های حقوقی و قضایی بیان کرد.
وی با بیان اهمیت ایجاد صلح میان مردم برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، بر لزوم توسعه و ترویج فرهنگ داوری و صلح و سازش تاکید کرد و این مهم را از جمله اقدام‌های این معاونت برای پیشگیری از وقوع جرم خواند.  این مقام قضایی افزود: در این راستا فعالیت‌هایی برای تشکیل و تقویت نهادهای داوری و برقراری صلح و سازش انجام شده است.  مسعودی‌فر برگزاری نشست تخصصی نهاد داوری و قضا‌زدایی با حضور رییس کل دادگستری استان، قضات‌، وکلا، اساتید دانشگاه و فعالان اقتصادی به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم این دادگستری را در راستای تحقق اهداف این معاونت برای تقویت نهادهای داوری عنوان کرد و ادامه داد: از مهمترین بحث‌های این نشست می‌توان به ارایه موضوعات و محورهای مورد توجه در زمینه پیشگیری‌های حقوقی و قضایی، استفاده از نهادهای غیرقضایی مانند مراکز داوری و اجرای ثبت اشاره کرد.
وی توسعه دانش و ترویج فرهنگ پیشگیری و ارتقای آگاهی‌های عمومی و ارایه مشاوره حقوقی و آموزش مهارت‌های اساسی زندگی با هدف کاهش معضل طلاق را هم از مهمترین کارهای این معاونت در بخش پیشگیری‌های اجتماعی و فرهنگی عنوان کرد.

اجرای طرح‌های پژوهشی در حوزه‌های رسانه و طلاق 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی فعالیت‌های پژوهشی و کاربردی در خصوص جرایم و آسیب‌های اجتماعی این استان پرداخت و گفت: بررسی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی رسانه‌های نوین در میان جوانان ۱۵ تا ۳۵ ساله تبریزی و بررسی عوامل موثر بر بروز واقعه طلاق با انجام مطالعه موردی در دادگاه‌های خانواده تبریز، ۲ طرح پژوهشی این معاونت به شمار می‌آید.
مسعودی‌فر در ادامه عملکرد شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی این دادگستری را تشریح کرد و گفت: این شورا که متشکل از مدیران ارشد استان است به اصلاح ساختار، تقویت کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی زیر نظر این شورا می‌پردازد.
تشکیل کارگروه بررسی و شناسایی قوانین و مقررات زمینه‌ساز و تسهیل کننده به جرایم و کارگروه کمک به تشکیل و تقویت نهاد داوری، همچنین کارگروه پیشگیری از جرایم سایبری از جمله اقدام‌های شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه کارگاه‌های منطقه‌ای علمی ـ کاربردی استان با رویکرد شناسایی و بررسی آسیب‌های اجتماعی منطقه‌ای از دیگر فعالیت‌های این معاونت است، اظهار کرد: ارایه راهکارهای مناسب برای پیشگیری و برخورد با جرایم مهم و همچنین تشکیل شورای پیشگیری از وقوع جرم در شهرستان‏ها با توجه به وضعیت جغرافیایی در قالب برگزاری کارگاه‌های علمی – منطقه‏ای اجرایی شده است.

وکیل پایه یک دادگستری، انتخاب وکیل، معرفی وکیل حقوقی

قبل از ورود به بحث انتخاب و معرفی وکیل پایه یک دادگستری، در تعریف و معرفی عنوان وکیل پایه یک دادگستری باید گفت، وکیل پایه یک دادگستری فردی است که دارای پروانه وکالت از سوی یکی از کانون های وکلای دادگستری می باشد که اقدام به طرح دعوی یا دفاع له یا علیه موکل در کلیه مراجع قضایی و غیرقضایی اعم از دادگاهها، دادسراها، دیوان عالی کشور، دیوان عدالت اداری، شورای حل اختلاف، ادارات ثبت شرکت ها، شهرداری و … می نماید. وکلای دادگستری باید دارای شرایطی باشند که به موجب قوانین راجع به وکالت در دادگاهها برای آنها مقرر گردیده است. البته مرجع دیگری تحت عنوان مرکز امور مشاوران حقوقی قوه قضائیه نیز وجود دارد که به طور موازی با کانون وکلا اقدام به صدور پروانه وکالت دادگستری مینماید.

 

فهرست
Call Now Button